Syarikat telah berdaftar dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) sejak 15/04/2013 dengan nama "DLFCRO ENTERPRISE" (JM0653798-P) bagi menjalankan perniagaan secara online. Jangan lupa like Facebook "HERBA 100% ASLI"
 

ShahKB ShahKB Author
Title: Khasiat Amalan Surah An-Nas
Author: ShahKB
Rating 5 of 5 Des:
Terjemahan: 1. "Katakanlah (wahai Muhammad): "Aku berlindung kepada (Allah) Pemulihara sekalian manusia. 2. Yang Menguasai sekalia...


Terjemahan:
1. "Katakanlah (wahai Muhammad): "Aku berlindung kepada (Allah) Pemulihara sekalian manusia.
2. Yang Menguasai sekalian manusia,
3. Tuhan yang berhak disembah oleh sekalian manusia,
4. Dari kejahatan pembisik penghasut yang timbul tenggelam,
5. Yang melemparkan bisikan dan hasutannya ke dalam hati manusia,
6. (Iaitu pembisik dan penghasut) dari kalangan jin dan manusia".Amalannya:-
1. Untuk menyembuhkan orang terkena sihir atau yang seumpamanya, bacakan 41 kali setiap hari selama tiga, lima atau tujuh hari berturut-turut. InsyaAllah akan sembuh.

2. Baca surah ini sebanyaknya apabila sesat jalan seperti dalam gelap atau dalam hutan, insyaAllah akan terselamat.


3. Baca surah ini dengan yakin, insyaAllah orang yang membacanya akan terhindar daripada penyakit, perbuatan sihir dan sebagainya. Atau ia dibaca oleh orang lain dan ditiupkan kepada seseorang yang terkena gangguan makhlus halus. Jika seseorang membacanya sebelum tidur, insyaAllah dia akan terhindar dari sebarang penyakit dan malapetaka.

4. Amalkan membaca surah ini 3 kali pagi dan petang, didahului dengan membaca surah Al-Fatihah dan surah Al-Ikhlas, insyaAllah segala keperluan hidup akan cukup dan sempurna.

About Author

Advertisement

Post a Comment Blogger

 
Top