Syarikat telah berdaftar dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) sejak 15/04/2013 dengan nama "DLFCRO ENTERPRISE" (JM0653798-P) bagi menjalankan perniagaan secara online. Jangan lupa like Facebook "HERBA 100% ASLI"
 

ShahKB ShahKB Author
Title: Khasiat dan Amalan Surah Al-Baqarah Ayat 285-286
Author: ShahKB
Rating 5 of 5 Des:
Fadilatnya:- 1. Barangsiapa yang membacanya, maka dia akan dicukupi oleh Allah SWT apa yang dikehendakinya. 2. Rumah yang dibacakan dua a...
Fadilatnya:-
1. Barangsiapa yang membacanya, maka dia akan dicukupi oleh Allah SWT apa yang dikehendakinya.

2. Rumah yang dibacakan dua ayat tersebut selama 3 malam, syaitan pasti menjauhi rumah tersebut.

3. Orang yang membaca ayat Kursi dan dua ayat dari surah Al Baqarah ketika dalam kesusahan, nescaya Allah SWT memberikan pertolongan kepadanya.

4. Barangsiapa yang membaca dua ayat itu pada waktu siang dan malam dengan teratur dan berkekalan, maka Allah SWT akan menolong melapangkan dadanya, dibayar hutangnya, dibinasakan musuhnya dan dimudahkan untuk mencapai tujuannya.

5. Barangsiapa membaca ayat-ayat ini sebelum tidur, nescaya akan terselamat dari segala bala bencana. Agar harta tidak dicuri orang, bacalah ayat-ayat 284-286 sebelum tidur sebaik-baiknya dalam keadaan berwuduk. InsyaAllah harta bendanya akan terpelihara daripada dicuri orang, dan dirinya akan terhindar daripada sebarang bencana.

About Author

Advertisement

Post a Comment Blogger

 
Top