Syarikat telah berdaftar dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) sejak 15/04/2013 dengan nama "DLFCRO ENTERPRISE" (JM0653798-P) bagi menjalankan perniagaan secara online. Jangan lupa like Facebook "HERBA 100% ASLI"
 

ShahKB ShahKB Author
Title: Lelaki Ini Ketagih Makan Batu-Bata, Tanah dan Pasir
Author: ShahKB
Rating 5 of 5 Des:
Seorang lelaki dari India yang di kenali sebagai Pakkirappa mempunyai selera makan yang pelik. Dia lebih suka memakan Batu-Bata, Tanah dan ...
Seorang lelaki dari India yang di kenali sebagai Pakkirappa mempunyai selera makan yang pelik. Dia lebih suka memakan Batu-Bata, Tanah dan Pasir berbanding dengan makanan normal.  Apa yang di alami olehnya di kenali sebagai penyakit Pica Disorder

Sesiapa yang terkena penyakit misteri ini akan menjadikan bahan-bahan yang pelik sebagai makanan. Pakar Perubatan masih lagi menganggap penyakit ini sebagai misteri kerana masih belum  pasti punca dan rawatan berkesan untuk penyakit ini.

Pakkirappa
 Pakkirappa mempunyai selera makan pelik ini sejak kecil
 Dia masih berbuat demikian walapun tahu risiko kesihatan yang akan di hadapi
 Jirannya juga mengatakan bahawa dia suka memakan arang 
 Dia mencari sumber makanan di sekitar kampungnya"Ayah saya meninggal 4 tahun lepas, Saya bertanggujawab menjaga ibu. Saya tidak mempunyai sumber pendapatan. Jadi saya ingin menjelajah india untuk menunjukkan kepada orang ramai kebolehan pelik ini untuk mendapatkan wang".

About Author

Advertisement

Post a Comment Blogger

 
Top