Syarikat telah berdaftar dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) sejak 15/04/2013 dengan nama "DLFCRO ENTERPRISE" (JM0653798-P) bagi menjalankan perniagaan secara online. Jangan lupa like Facebook "HERBA 100% ASLI"
 

ShahKB ShahKB Author
Title: Produk pelansing badan yang di larang penggunaannya
Author: ShahKB
Rating 5 of 5 Des:
Awas! Jauhkan kesemua produk-produk ini. Kesemuanya mengandungi bahan terkawal iaitu Sibutramine. Sibutramine adalah agen pelangsing ba...Awas! Jauhkan kesemua produk-produk ini. Kesemuanya mengandungi bahan terkawal iaitu Sibutramine.

Sibutramine adalah agen pelangsing badan yang tidak lagi disarankan penggunaannya dalam rawatan obesiti kerana kesannya yang boleh memudaratkan jantung dan hati. Pengambilan sibutramine juga boleh menyebabkan kesan advers yang serius seperti tekanan darah tinggi, denyutan jantung yang tidak menentu dan sukar untuk tidur; dan dalam kes-kes yang paling teruk, ianya boleh menyebabkan kerosakan pada buah pinggang dan hati.

Orang ramai yang telah membeli atau memakan produk-produk tersebut adalah dinasihatkan untuk memberhentikan pengambilannya dengan serta merta. 

About Author

Advertisement

Post a Comment Blogger

  1. ade penah tengok jual kat insta ni.. :)

    ReplyDelete
  2. New updated informations about weight loss pills regulations by the FDA and EU organs on Sibutramine Avis here !

    ReplyDelete

 
Top